Montagehandleiding voor meubels

Download uw montagehandleiding met één klik. Op deze pagina hebben we ook waardevolle tips en informatie over het afstellen van uw meubels voor u verzameld. Wij helpen u ook graag aan de telefoon met al uw vragen over de montage van uw nieuwe meubels.

Download hier de montagehandleiding

Open kasten & dressoirs
Open kasten & dressoirs

Download de montagehandleiding voor open kasten, boekenkasten en dressoirs

Kasten
Kasten

Download de montagehandleiding voor kasten

Wandkasten Boorsjabloon
Wandkasten Boorsjabloon

Voor eenvoudigere montage van hangende meubels

Tafels
Tafels

Vind hier je montagehandleiding voor tafels

Voorbereiding

Krijg een overzicht van alle onderdelen door ze in het begin uit te spreiden en te sorteren. Om krassen op de vloer te voorkomen is het raadzaam een groot stuk karton of een tapijt als ondergrond te gebruiken. In de regel zijn kleine onderdelen zoals schroeven in voldoende mate beschikbaar. Mocht er echter iets ontbreken, dan sturen wij u dat graag toe.

Montage

Uw meubels zijn zo ontworpen dat u ze gemakkelijk zelf kunt monteren. Aangezien de nodige gaten zijn geboord en alle kleine onderdelen zijn meegeleverd, hebt u voor de montage geen specialistische kennis nodig. Om de montage te vergemakkelijken, raden wij u aan een accuschroevendraaier, een sleufschroevendraaier en in het beste geval een waterpas en een rubberen hamer te gebruiken.

Fijnafstelling (uitlijning)

Voor het deurbeslag, de lade-uittrekelementen en de push-to-open functie voor de deuren vertrouwen wij op de topfabrikant Blum. Zij produceren hoogwaardige componenten die zeer veerkrachtig en daardoor ook zeer duurzaam zijn. Voor deuren met handgrepen gebruiken wij het CLIP top Blumotion systeem. Voor deuren zonder handgreep gebruiken wij het beproefde CLIP top systeem.

Deurmontage

Zijwaartse verstelling van de scharnieren

Diepteverstelling van de scharnieren

CLIP Top BLUMOTION Deactivering

Veelgestelde vragen

1. In welke volgorde moet ik mijn meubels in elkaar zetten?

De pakketten in uw bestelling zijn genummerd. Monteer de meubels volgens de nummering en begin met het eerste pakket. Monteer van links naar rechts.

2. Waarom staan de vakken van mijn meubels niet op dezelfde hoogte?

Als de vakken niet op dezelfde hoogte staan, is het mogelijk dat de langsliggers gedraaid zijn. Controleer de afmetingen van de spleten en de plaatsing van de compartimenten.

Vragen? Neem contact met ons op.