category header background

Dressoirs

Ontdek onze collectie dressoirs op maat of ontwerp uw eigen unieke product gemakkelijk met onze 3D-configurator.

ic_category_sideboard

Stijlvolle uitrusting inclusief
voeten en handgrepen

ic_service_woodsample

Hoogwaardige kwaliteit
duurzame materialen

"Van planning tot productie, wij bieden een op maat gemaakte service waardoor u alles wat u nodig heeft van één bron krijgt. Laat u inspireren door onze bestaande meubelontwerpen of creëer uw eigen dressoir op maat."

tim-round

Tim Ehling
Oprichter

Onze verschillende soorten dressoirs

Geniet van onze geprefabriceerde dressoirs

Exclusieve projecten voor dressoirs uit onze klantengalerij

Hoe onze klanten onze meubelen beoordelen

Van klantenadvies tot geavanceerde productie, kwaliteit is altijd onze hoogste prioriteit. We waarderen de positieve beoordelingen die we ontvangen van onze trouwe klantenkring en zijn trots op het feit dat we meer dan 35.000 unieke meubelbestellingen tot leven hebben kunnen brengen! Wij nodigen u uit om onze beoordelingen te bekijken en kijken ernaar uit om u te verwelkomen in de Pickawood België familie.

Verdere diensten

Upload een schets
Upload een schets

Upload een afbeelding van uw ontwerpidee en ontvang een gratis offerte

Verzending
Verzending

Efficiënte levering in heel Europa

Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen

Betaling
Betaling

Veilige betalingsmogelijkheden zoals Paypal, AmazonPay, Creditcard en meer.

Speciale verzoeken
Speciale verzoeken

Wij bieden oplossingen op maat voor (bijna) elk verzoek

Meet + Pas garantie
Meet + Pas garantie

Elke bestelling is beveiligd tegen meetfouten.

process_01_planning
Ontwerp uw dressoir

Ontwerp uw nieuwe dressoir op maat volgens uw individuele wensen en specifieke behoeften met onze gebruiksvriendelijke 3D-configurator voor dressoirs.

process_02_payment
Veilig bestellen

Met onze veilige betaalmethoden, gecodeerde website en passende garantie van verzekeringsmaatschappij Signal Iduna is uw aankoop zo veilig mogelijk.

process_03_delivery
Stressvrije levering

Wij leveren gratis op het door u gekozen verzamelpunt en zorgen graag voor alle aspecten van het leveringsproces.

Dressoirs op maat

Bij Pickawood België kunnen we een dressoir vervaardigen dat uniek en individueel is voor u. Ontwerp uw exclusieve lowboard, tv-meubel of ladekast en voorzie uw product van stijlvolle kenmerken, zoals stevige poten of chique handgrepen.

Laat u inspireren door onze prefab dressoir ontwerpen of plan uw op maat gemaakte dressoir volgens uw eigen specificaties met onze dynamische online dressoir configurator. Onze gespecialiseerde meubeladviseurs helpen u graag op elk moment tijdens het ontwerp- en productieproces.

Creëer uw dressoir op maat

De 3 eenvoudige stappen

Stel de buitenafmetingen in

Kies de diepte, hoogte en breedte van uw op maat gemaakte dressoir volgens uw ontwerpideeën en individuele behoeften.

Kies uw materialen

Kies uw ideale materiaal voor uw dressoir uit 11 soorten massief hout en 5 extra houten planken.

Selecteer de juiste basis

Maak de look van uw exclusieve dressoir compleet met 9 verschillende beschikbare pootjes en onderstellen.

Ontdek meer dressoirontwerpen

Ontdek meer dressoirs

Pickawood België dressoirs: de perfecte opbergoplossing voor uw dagelijkse behoeften

Sinds onze oprichting in 2012 hebben meer dan 35.000 klanten gekozen voor een op maat gemaakt meubelstuk van Pickawood België. Bij ons kunt u volledig vertrouwen op onze ervaring in houtbewerking. Samen met onze partnerbedrijven combineren wij de hoge kwaliteit van een schrijnwerkerij met de voordelen van een eenvoudige dressoir online configuratie. Van het veilige aankoopproces en ons gratis inrichtingsadvies tot de hoogwaardige ladekast op maat, bij ons krijgt u alles van één bron. Onze timmerlieden gebruiken alleen hout uit duurzame bossen voor de productie van uw dressoir. De hoogwaardige houtsoorten komen uit Europese bossen. Dressoirs zijn echte opbergwonderen, maar naast functionaliteit staat ook het design van het meubel op de voorgrond. Laat u inspireren door onze klantengalerij en doe ideeën op voor uw nieuwe dressoir, lowboard of highboard. Met onze configurator kunt u zelf de hoogte, breedte en diepte bepalen, de indeling met kolommen en vakken vrij kiezen en kiezen uit talrijke materialen en kleuren. Onze dressoirs worden geleverd door een expediteur en kunnen zelf of door onze montagedienst worden gemonteerd. Wij wensen u veel plezier bij het plannen van uw individuele meubelstuk.

Welke afmetingen kan een dressoir hebben?

In onze configurator kunt u kiezen voor een breedte van 30 - 300 cm en een hoogte van 30 - 200 cm. Mocht dit assortiment voor u niet voldoende zijn, neem dan contact op met onze interieuradviseurs.

Wat zijn de voorgeconfigureerde ontwerpen?

In principe biedt Pickawood België een 3D-configurator waarmee u meubels zoals gangkasten, wanddressoirs of ladekasten kunt ontwerpen. Om uw zoektocht naar het juiste meubel nog eenvoudiger te maken, hebben onze interieuradviseurs al kant-en-klare ontwerpen ontwikkeld die u direct kunt bestellen of verder kunt aanpassen.

Welk hout kies ik voor mijn dressoir?

Als u geen voorkeuren hebt wat het materiaal betreft, raden wij u aan het hout af te stemmen op de materialen van uw andere meubelen. Zorg er daarnaast voor dat het materiaal van uw dressoir bij uw vloer past. Wij bieden momenteel 6 verschillende materialen, 11 soorten massief hout en talrijke oliën, coatings en lakken waaruit u kunt kiezen.

Biedt Pickawood België ook wielen voor dressoirs?

Naast talrijke poot- en sokkelvarianten biedt Pickawood België u in de configurator wielen voor dressoirs vanaf een diepte van 40 cm.

Kan ik ook een dressoir zonder voeten plannen?

Dat is mogelijk. U kunt de poten of de plint verwijderen in stap 4 "Poten of plint aanpassen". Voor grotere dressoirs adviseren wij u ten minste één plint te plannen.

Zijn er TV-liften voor dressoirs bij Pickawood België?

Wij bieden liften aan voor verschillende soorten TV-meubels. Dit verzoek kan helaas niet in de configurator worden geselecteerd. Neem contact op met onze inrichtingsadviseurs voor de planning van een TV-lift.

Kan het dressoir op maat ook worden gebruikt als TV-dressoir?

Natuurlijk kunt u uw TV-apparatuur op en in het dressoir kwijt. Op verzoek integreren wij kabeluitgangen in het meubel. Zo heeft u een perfect kabelmanagement.

Kan een dressoir ook als kapstok worden gebruikt?

Als u een kast met kledingstangen wilt plannen, raden wij u onze kasten op maat aan. Als deze vanwege de materiaalkeuze niet voor u geschikt zijn, neem dan contact op met onze interieuradviseurs.

Zijn er ook glazen deuren voor dressoirs?

In onze configurator kunt u verschillende soorten deuren plannen. Daartoe behoren zowel glazen als spiegeldeuren, maar ook klepdeuren en laden kunnen worden gepland.

Kunnen dressoirs ook als hoekdressoirs worden gepland?

Wij ontwerpen graag hoekplanken en dressoirs voor u. Neem contact op met onze inrichtingsadviseurs met uw ideeën en wij zorgen voor de uitvoering.

Kan ik mijn dressoir ook aan de muur bevestigen?

Wij maken graag een dressoir voor aan de muur voor u. In de laatste stap van de configurator vindt u bij de extra opties de optie wandmontage. Als u deze activeert, wordt de eerder geselecteerde voet of sokkel verwijderd. Controleer of uw muur voldoende stabiel is. Heeft u nog vragen, stuur ons dan gerust een bericht.

Hoe kan ik mijn dressoir het beste inrichten?

U kunt de bovenkant van uw meubel versieren met vazen, planten, foto's en andere decoratieve elementen. Dit geeft u de mogelijkheid om kleurrijke accenten te leggen. Bovendien kun je de kleuren van bijvoorbeeld je tapijt, je gordijnen of je muurkleur meenemen in de decoratie. Zorg ervoor dat u decoratieve voorwerpen van verschillende hoogte combineert, zodat elk afzonderlijk element tot zijn recht komt.

Waar worden de dressoirs op maat gemaakt?

Voor de productie vertrouwen wij op ervaren fabrikanten met moderne productiefaciliteiten in Duitsland, Polen en Tsjechië.

Hoe worden de meubels gemonteerd?

Bij uw bestelling zijn montage-instructies gevoegd. Indien deze ontbreken, kunt u de betreffende instructies van deze pagina downloaden. Omdat dressoirs meestal niet zo groot zijn, is de montage vrij eenvoudig. U kunt na uw bestelling ook kiezen voor onze montageservice, die uw op maat gemaakte dressoir voor u in elkaar zet. Stuur ons gewoon een kort bericht met uw bestelnummer en het verzoek om een montageservice. Ons team stuurt u onmiddellijk een offerte.

Hoe lang is de levertijd?

De levertijd vindt u zowel in de configurator als in de winkelwagen. Deze heeft betrekking op uw respectievelijke configuratie en is gebaseerd op het materiaal en meubelstuk dat u heeft gekozen.

Welke betalingsmogelijkheden biedt Pickawood België?

U kunt Pickawood België gemakkelijk betalen via vooruitbetaling (incl. korting), Paypal, creditcard, Amazon Pay.

Vragen? Neem contact met ons op.