category header background

Bureaus op maat

Kies uw favoriete bureautafel en ontwerp uw individuele bureau op maat in slechts enkele stappen.

ic_service_woodsample

11 soorten massief hout en
5 fineeroppervlakken

ic_category_table

Prachtige ontwerpen
voor uw huis & kantoor

"Onze individuele bureautafels worden in onze langdurige partnerbedrijven gemaakt van hoogwaardig hout en met veel aandacht voor detail. Kies uw favoriete bureau en geniet ervan om het op maat te maken."

tim-round

Tim Ehling
Oprichter

Maatwerk bureaus

Geniet van onze klantengalerij

Beste beoordelingen voor verfijnde meubels

Meer dan 35.000 klanten hebben al voor Picakwood gekozen voor hoogwaardige meubels van massief hout, multiplex of MDF. Wij helpen u graag verder!

Verdere diensten

Upload een schets
Upload een schets

Upload een afbeelding van uw ontwerpidee en ontvang een gratis offerte

Verzending
Verzending

Efficiënte levering in heel Europa

Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen

Betaling
Betaling

Veilige betalingsmogelijkheden zoals Paypal, AmazonPay, Creditcard en meer.

Speciale verzoeken
Speciale verzoeken

Wij bieden oplossingen op maat voor (bijna) elk verzoek

Meet + Pas garantie
Meet + Pas garantie

Elke bestelling is beveiligd tegen meetfouten.

Op maat gemaakte bureaus

Kies uw favoriet uit onze 29 bureautafels. Elke bureautafel kan worden aangepast aan uw ideeën en vervaardigd in het materiaal van uw keuze. Sommige modellen kunnen ook worden uitgerust met laden, wat bijzonder praktisch is voor een bureautafel. Voor speciale wensen of aantallen kunt u contact opnemen met onze inrichtingsadviseurs.

Individuele bureaus/kantoortafels

Hoe werkt het?

Selecteer tafelmodel

Wij hebben momenteel 29 tafelmodellen waaruit u de favoriet voor uw nieuwe bureautafel kunt kiezen. Sommige modellen kunnen ook worden uitgerust met laden, wat bijzonder praktisch is voor bureaus.

Afmetingen instellen

Voer de gewenste afmetingen van uw bureau in. De typische maat voor bureautafels is 160 x 80 cm, maar u kunt natuurlijk ook elke andere maat kiezen.

Kies een houtsoort

Wij bieden onze bureautafels aan in elf massieve houtsoorten en vijf gefineerde versies. Kies uw favoriet en bestel uw nieuwe bureautafel online.

Ontdek meer tafels

Bestel uw bureau op maat online

Pickawood België is een merk voor individueel maatwerk. Met onze kantoortafels bieden wij u de mogelijkheid om een oplossing op maat te creëren voor uw thuiskantoor of kantoor. Naast onze bureautafelmodellen, die u kunt aanpassen en ontwerpen in onze bureautafelconfigurator, bieden wij u ook de mogelijkheid om speciale ontwerpen of grote bestellingen uit te voeren. Neem contact op met onze inrichtingsadviseurs die u graag helpen bij uw planning.

Wat is de optimale bureauhoogte?

De standaard bureautafelhoogte is 72 cm voor tafels met een vaste hoogte. Voor bureautafels met een verstelbaar tafelblad moet de bureautafelhoogte instelbaar zijn tussen 66 en 75 cm.

Welke kantoortafelpoten biedt Pickawood België aan?

De bureaus van Pickawood België zijn verkrijgbaar met houten poten in vierkant, rond en schuin, en met metalen poten die kunnen worden besteld in ruw staal, roestvrij staal, wit en zwart.

Heeft Pickawood België ook bureaustoelen?

Bij Pickawood België kunt u een passend dressoir op maat configureren dat perfect bij uw kantoortafel past. U kunt laden, deuren en andere details plannen zodat het dressoir perfect als kantoorbak gebruikt kan worden.

Kan bij Pickawood België ook een bureau-uitbreiding worden gepland?

Met een paar klikken plant u een passende legplank of dressoir die u kunt gebruiken als uitbreiding van uw bureautafel. Onze inrichtingsadviseurs:inside plannen ook graag een bureautafel met geïntegreerd rekkensysteem voor u.

Welke kantoortafelbladen biedt Pickawood België aan?

U kunt onze bureautafels in verschillende soorten massief hout schaven. Als u alleen een bureaublad zoekt, kunt u dit bij ons ook schaven in massief hout, multiplex en gelakte en gecoate meubelplaten.

Kan ik bij Pickawood België ook bureau-plank combinaties plannen?

Wij stellen graag individuele combinaties van rekken en bureaus voor u samen. Neem contact op met onze inrichtingsadviseurs die graag een individueel plan voor u opstellen.

Vragen? Neem contact met ons op.