category header background

Aangepaste highboards

Plan een highboard volgens uw ideeën of laat u inspireren door onze ontwerpen.

ic_category_sideboard

Stijlvol beslag inclusief
voeten en handgrepen

ic_service_woodsample

Hoogwaardige kwaliteit
duurzame materialen

"Ontdek onze hoogwaardige maatwerkvitrines van Pickawood België. Wij maken elk meubel op maat en leveren het u gratis."

tim-round

Tim Ehling
Oprichter

Laat u inspireren door onze highboards

Klantengalerij

Beste beoordelingen voor onze meubels

Meer dan 35.000 klanten hebben al gekozen voor de hoogwaardige Pickawood België producten van massief hout, multiplex of MDF. Bekijk onze talrijke referenties en lees enkele commentaren van onze klanten. U kunt uzelf ook overtuigen met onze transparante beoordelingen op de verschillende beoordelingsplatforms.

Verdere diensten

Upload een schets
Upload een schets

Upload een afbeelding van uw ontwerpidee en ontvang een gratis offerte

Verzending
Verzending

Efficiënte levering in heel Europa

Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen

Betaling
Betaling

Veilige betalingsmogelijkheden zoals Paypal, AmazonPay, Creditcard en meer.

Speciale verzoeken
Speciale verzoeken

Wij bieden oplossingen op maat voor (bijna) elk verzoek

Meet + Pas garantie
Meet + Pas garantie

Elke bestelling is beveiligd tegen meetfouten.

Aangepaste highboards

Bent u op zoek naar een hoogtepunt in uw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte waar u al uw schatten kunt opbergen? Maak dan kennis met onze op maat gemaakte vitrinekasten! In eenvoudige stappen kunt u een individuele vitrinekast configureren die speciaal voor u met liefde handgemaakt is. Dankzij onze verschillende servicemogelijkheden kunt u met elke vraag bij ons terecht. Onze interieuradviseurs helpen u graag gratis bij uw geplande dressoir op maat.

Hoe de 3D-configurator gebruiken

Uw highboard in 3 stappen

Kies afmetingen & compartimenten

Voer de hoogte, breedte en diepte van uw meubels in en bepaal vakken en indeling.

Materiaal, voeten & deuren

Kies het materiaal, bijpassende poten of sokkelversies en plan deuren en laden over enkele of meerdere vakken.

Bestel uw highboard

Met een paar klikken bestelt u uw nieuwe highboard bij Pickawood België.

Populaire highboard ontwerpen

Ontdek meer dressoirs

Ontwerp uw highboard online

Vitrinekasten worden meestal in de hal, woonkamer of eetkamer geplaatst en verschillen in hoogte van platliggende lage dressoirs en andere kasten op maat. Het is meestal niet mogelijk een precies onderscheid te maken tussen de verschillende producten, maar vitrinekasten zijn meestal hoger dan 110 cm. U kunt uw vitrinekast samenstellen uit massief hout, multiplex of gecoate en gelakte meubelplaten. Een mix van verschillende materialen is bij onze meubels ook mogelijk. Onze vitrines zijn echte ruimtewonderen en hebben een uniek design.
Het unieke van uw nieuwe vitrinekast is dat u deze zelf kunt plannen in onze online configurator. Voer eerst de afmetingen in en plan dan stap voor stap de indeling van de kolommen en vakken. Als u voeten of sokkelvarianten wenst, is dit ook mogelijk. Naast onze configurator maken onze inrichtingsadviseurs al uw wensen mogelijk. Stuur ons gewoon een bericht. Uw vitrinekast wordt op maat gemaakt door onze partnerbedrijven met hout uit duurzame bosbouw. Voor de overige onderdelen zoals olie, lak en beslag worden uitsluitend gecertificeerde kwaliteitsproducten gebruikt.

Zijn de highboards ook verkrijgbaar met een metalen frame?

In onze 3D-configurator kunt u kiezen uit verschillende metalen frames, houten frames, onderstelvarianten en poten.

Kunnen highboards ook met wielen worden besteld?

Het is mogelijk om in de configurator wielen toe te voegen, maar let op: highboards met wielen kunnen worden gepland tot een maximale hoogte van 120 cm.

Kan ik ook smalle highboards van Pickawood België bestellen?

U kunt bij ons meubels plannen vanaf een breedte van 30 cm. Let erop dat zeer smalle, hoge meubels beslist aan de muur moeten worden bevestigd.

Welke houtsoorten kan ik kiezen voor mijn highboard?

Wij bieden momenteel de massieve houtsoorten eiken, beuken, beuken kernhout, grenen, berken, essen, elzen, kersen, noten en esdoorn aan. Wij bieden ook andere houtsoorten aan als echt houtfineer (gecoat meubelplaat).

Moet ik Pickawood België meubels zelf in elkaar zetten?

In Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland bieden wij optioneel een montageservice aan. De prijs hiervoor ziet u direct in de winkelwagen. Onze meubels worden altijd in losse onderdelen geleverd en kunnen met weinig moeite zelf in elkaar gezet worden.

Wat is de beste manier om een highboard te versieren?

U kunt een foto boven de vitrinekast hangen, er een vaas op zetten of een lamp. Afhankelijk van uw behoeften is het ook raadzaam om een deel van de vakken gesloten en een ander deel open te maken, zodat de vitrinekast er netjes uitziet, maar toch niet te lomp.

Zijn de highboards van Pickawood België modern?

Onze meubels zijn meestal zeer eenvoudig gehouden, zodat u absoluut kunt zeggen dat ons ontwerp modern is. U kunt ervoor kiezen om het exacte ontwerp zelf te ontwerpen of u kunt kiezen voor een van de door ons voorgestelde moderne ontwerpen.

Welke openingsmogelijkheden biedt Pickawood België?

In stap 7 van de dressoirconfigurator vindt u een ruime keuze aan handgrepen. Als u uw vitrinekast zonder handgrepen wilt bestellen, kies dan voor onze gewone push-to-open.

Kan ik bij Pickawood België een vitrinekast bestellen in een materiaal dat bij mijn bestaande meubels past?

De gelakte MDF-oppervlakken die wij aanbieden zijn gestandaardiseerd volgens het RAL-systeem. Dus als u al een kast in signaalwit RAL 9003 in uw woonkamer heeft staan, zal de nieuwe vitrinekast er qua kleur mee overeenkomen. Houd er rekening mee dat de kleur iets kan veranderen door bijvoorbeeld zonlicht. U bent ook welkom om gratis houtstalen te bestellen en te vergelijken. Dit is vooral aan te bevelen bij massieve houtsoorten.

Waarom heb ik niet alle deuren en laden in mijn configuratie?

Om technische redenen zijn niet alle opties altijd beschikbaar. Voor laden is bijvoorbeeld een minimale diepte van 32 cm vereist. Als u met de muis over een van de grijsgemaakte fronten beweegt, worden de voorwaarden voor het front in het geselecteerde vak weergegeven.

Vragen? Neem contact met ons op.