category header background

Maatwerk tafels

Ontdek onze verleidelijke reeks tafelontwerpen of plan een exclusief product volgens uw individuele wensen.

ic_service_woodsample

Hoogwaardige kwaliteit
duurzame materialen

ic_category_table

Kies uit 29 exclusieve
tafelmodellen

"Elk tafelontwerp kan individueel worden aangepast aan uw unieke stijl en smaak. Plan een uniek product met uw specifieke afmetingen, uw favoriete houtsoort en een groot aantal extra accessoires en voorzieningen."

tim-round

Tim Ehling
Oprichter

Aanpasbare tafelmodellen

Deze tafels zijn al gemaakt

Wat klanten zeggen over onze tafels op maat

Sinds 2012 hebben meer dan 35.000 klanten gekozen voor een meubel van Pickawood België. Wij werken samen met kleine partnerbedrijven en kunnen u daarom een perfecte mix van online planning en timmerkwaliteit bieden.

Verdere diensten

Upload een schets
Upload een schets

Upload een afbeelding van uw ontwerpidee en ontvang een gratis offerte

Verzending
Verzending

Efficiënte levering in heel Europa

Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen

Betaling
Betaling

Veilige betalingsmogelijkheden zoals Paypal, AmazonPay, Creditcard en meer.

Speciale verzoeken
Speciale verzoeken

Wij bieden oplossingen op maat voor (bijna) elk verzoek

Meet + Pas garantie
Meet + Pas garantie

Elke bestelling is beveiligd tegen meetfouten.

process_01_planning
Plan een tafel

Kies uw tafelmodel en pas de afmetingen, het materiaal, de tafelrand en vele andere details aan volgens uw ideeën.

process_02_payment
Veilig bestellen

Wij zorgen voor een veilig bestelproces en garanderen een passend resultaat door onze Signal Iduna paspoort garantie.

process_03_delivery
Zet de tafel in elkaar

Wij leveren uw tafel op de plaats van installatie en sturen u montage-instructies.

Tafel op maat

Kies uw favoriet uit onze 29 tafelmodellen en pas deze naar wens aan. Wij bieden elk model aan in tal van materialen, met uittrekbladen, laden en verschillende tafelranden. U kunt gemakkelijk zelf de afmetingen opgeven en de prijs past zich altijd automatisch aan.

Salontafels op maat

Onze 19 salontafelmodellen passen perfect in elke woonkamer. U past de afmetingen gewoon aan aan de ruimte voor uw bank, en u kunt extra opbergruimte creëren met laden of een plank.

Uw tafel op maat

Zo simpel is het

Kies een tafelmodel

Kies uw favoriet uit onze 29 tafel- en 19 salontafelmodellen.

Voer metingen in

Voer de gewenste afmetingen in, of u nu een kleine vierkante of een lange eettafel nodig hebt.

Materiaal kiezen

Kies uw favoriete materiaal uit onze 11 massief houten of 5 gefineerde opties.

Ontdek meer tafels

Pickawood België tafels: producten op maat voor thuis of op kantoor

Een hoogwaardige en individueel vervaardigde massief houten tafel is een bijzonder hoogtepunt in het hele huis. Bij Pickawood België werken we samen met geselecteerde partnerbedrijven die onze op maat gemaakte massief houten tafels met liefde met de hand maken en daarbij rekening houden met alle wensen van onze klanten. Pickawood België is sinds 2012 gespecialiseerd in de inkoop van individueel meubilair via internet en is nu een van de toonaangevende aanbieders in Europa. Pickawood België is het merk en de exploitant van de gelijknamige webwinkel. In samenwerking met geselecteerde timmerbedrijven worden de tafels, open kasten en kasten vervolgens op maat gemaakt.
Of u nu op zoek bent naar een tafel op maat of 100 stuks tegelijk nodig heeft, onze inrichtingsadviseurs ondersteunen u graag bij uw project. Heeft u al een tafelframe maar nog geen bijpassend tafelblad? Wij adviseren u graag persoonlijk bij de planning. In het verleden hebben wij al talrijke tafels op maat gemaakt. Voor bijna elke wens kunnen wij een oplossing vinden!
Onze tafels op maat worden met de hand gemaakt door ervaren meubelmakers. Wij leggen onze ziel en zaligheid in de ontwikkeling van elk tafelmodel om u een unieke verscheidenheid aan modellen en opties te kunnen bieden.

Constructiewonder: Onze tafelmodellen zijn ontwikkeld door ervaren timmerlieden en houtingenieurs. De tafelmodellen getuigen van hoge kwaliteit en veilige stabiliteit. Elke tafel heeft zijn eigen individuele constructie, die meerdere malen is gecontroleerd.

Massief houten kwaliteit: Wij gebruiken alleen premium hout uit duurzame bosbouw voor onze massief houten tafels. De tafels zijn handgemaakt van doorlopende latten en kunnen worden besteld met 3 cm of 4 cm dikke tafelbladen.

Metalen poten en frames: De metalen frames en metalen poten van onze tafels zijn uitsluitend van roestvrij staal en natuurlijk ook tot op de centimeter nauwkeurig voor u gemaakt. De materiaalcombinatie van roestvrij staal en massief hout oogt edel, stabiel en van hoge kwaliteit.

Indrukwekkende details: Onze tafelmodellen zijn niet alleen uniek, maar tegelijkertijd ook echt vakwerk. Elk van onze tafelmodellen wacht op u met bijzondere details die met oog voor detail zijn vervaardigd. Laat de kwaliteit u overtuigen!

Welke houtsoorten biedt Pickawood België aan?

U kunt onze tafelmodellen momenteel bestellen in elf verschillende soorten massief hout en vijf soorten fineer van echt hout. De massieve houtsoorten bieden wij aan in verschillende olieafwerkingen of bijzonder bestendig met blanke lak.

Welke tafelmodellen zijn verkrijgbaar bij Pickawood België?

Wij bieden momenteel 29 eettafels en bureaus en 19 op maat gemaakte salontafels.

Welke tafelpoten zijn verkrijgbaar bij Pickawood België?

U kunt kiezen uit massief houten poten in verschillende diktes (recht of conisch), metalen poten, sokkelpoten, u-vormige tafelpoten, X-poten en bladen.

Welke tafelpoten storen het minst?

De tafelpoten zijn het minst storend als ze niet in het zitgedeelte staan en u de stoelen onder de tafel kunt schuiven zonder dat ze de tafelpoten raken. Daarom zijn ofwel tafelpoten die direct op de hoeken van de tafel staan ofwel tafelpoten die verder inspringen geschikt. U kunt de tafelafmetingen het beste zo plannen dat uw stoelen tussen de tafelpoten passen.

Wat is de normale tafelhoogte?

Voor een eettafel wordt een tafelhoogte van 76 cm aanbevolen bij een normale hoogte (172 - 186 cm). Merk op dat sommige tafels een tafelframe hebben, waardoor tussen de bovenrand van het tafelblad en de onderrand van het tafelframe ruimte verloren gaat voor beenruimte. In deze gevallen kan het raadzaam zijn de tafelhoogte met enkele centimeters te verhogen om voldoende ruimte voor de poten te laten.
Voor salontafels wordt vaak een hoogte van 50 cm gekozen; om optische redenen is het meestal raadzaam de hoogte aan te passen aan de hoogte van de zitbank. Als u de salontafel ook als eettafel gebruikt, mag hij nog hoger zijn.
Voor bureaus wordt een hoogte van 72 cm aanbevolen.

Welke tafelmaat is geschikt voor hoeveel personen?

Reken ongeveer 60 cm per persoon in de lengte (tafellengte) en ongeveer 45 cm per persoon in de breedte (tafelbreedte). Dit resulteert in een tafellengte van ongeveer 120 cm voor 4 personen, 180 cm voor 6 personen en 240 cm voor 8 personen. Plan je de tafel iets breder (tafelbreedte), dan kun je voor het hoofd, dus aan de dwarszijde, nog een stoel bijplaatsen.

Welke tafelranden biedt Pickawood België aan?

Pickawood België biedt momenteel vier verschillende tafelranden voor enkele van de tafelmodellen. Deze omvatten vierkante, ronde, brede en natuurlijke tafelranden.

Met welke betaalmethoden kunnen tafels bij Pickawood België worden betaald?

U kunt vooraf betalen met Bacs, Paypal, Amazon Pay of creditcard.

Hoe lang is de levertijd?

Onze levertijd is gebaseerd op het tafelmodel en het materiaal dat u kiest. De levertijd wordt weergegeven tijdens de planning en in de winkelwagen.

Vragen? Neem contact met ons op.