category header background

Individuele hoekkasten

Ontwerp unieke hoekkasten naar uw individuele wensen en met de deskundige hulp van onze gespecialiseerde meubeladviseurs.

ic_service_headset

Gratis professioneel overleg
met ons team van deskundigen

Contacteer ons
ic_service_sketch

Stuur ons een schets
van uw droom hoekkasten

Tekening uploaden

"Ontwerp simpelweg twee kastjes in onze configurator en vermeld in het winkelmandje dat het om een hoekontwerp gaat, dan combineren wij beide kastjes voor u tot één hoekkast."

tim-round

Tim Ehling
Oprichter

Hoekkasten op maat

Bij Pickawood België bieden we ook hoekkasten op maat aan. Deze hoekconstructies kunnen echter niet in onze 3D-planner worden geconfigureerd. U kunt daarom contact opnemen met ons team van inrichtingsadviseurs of twee open kasten ontwerpen in onze gebruiksvriendelijke online configurator en de gewenste hoekconstructie vermelden als speciale wens. Heeft u al een concreet idee hoe uw hoekkast eruit moet zien? Stuur ons dan gerust een schets.
Let bij het plannen van uw meubels op het volgende: Om uw twee open kasten te kunnen verbinden tot een hoekkast, is het belangrijk dat de kasten in de hoek op dezelfde hoogte staan.

Hoekoplossing met speciale wens

Van een eenvoudige wandhoekkast tot een grote hoekboekenkast, voor elke ruimte en situatie bieden wij een passende oplossing. Ook speciale wensen zoals een geïntegreerd bureau, LED-verlichting of een deur ombouw zijn voor ons geen probleem. Stuur ons uw ideeën en wij maken gratis een vrijblijvende offerte.

Stel uw hoekkast samen door onze vooraf ingestelde producten te combineren

Bekijk de gepersonaliseerde hoekkasten van onze klanten

Lees wat onze klanten over ons zeggen

Onze klanten tevreden stellen is ons hoogste doel en daarom streven we bij Pickawood België voortdurend naar verbetering van onze processen. Van professioneel advies over onze hoogwaardige meubels tot het produceren en leveren van uw bestelling, wij beantwoorden graag al uw vragen en helpen bij het omzetten van uw ideeën.

Verdere diensten

Upload een schets
Upload een schets

Upload een afbeelding van uw ontwerpidee en ontvang een gratis offerte

Verzending
Verzending

Efficiënte levering in heel Europa

Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen

Betaling
Betaling

Veilige betalingsmogelijkheden zoals Paypal, AmazonPay, Creditcard en meer.

Speciale verzoeken
Speciale verzoeken

Wij bieden oplossingen op maat voor (bijna) elk verzoek

Meet + Pas garantie
Meet + Pas garantie

Elke bestelling is beveiligd tegen meetfouten.

Plan uw hoekkasten

De 3 duidelijke stappen

Selecteer de afmetingen en materialen

Bepaal de afmetingen van de twee delen van uw hoekkasten. U kunt ze elk ontwerpen tot een breedte van 6 meter en een hoogte van 3 meter.

Kies het materiaal en de fronten

Kies uw favoriete materiaal voor uw hoekkast uit 11 soorten massief hout en 6 andere materialen en voorzie uw meubels ook van deuren of laden.

Bestel uw hoekkast online

Neem contact op met ons team van gespecialiseerde meubeladviseurs om uw aankoop af te ronden of noteer uw gewenste hoekconstructie in het speciale aanvraaggedeelte van uw bestelling.

Combineer onze prefab open kasten tot een hoekkasten

Ontdek meer open kasten

Hoekkasten op maat: Open kasten combineren tot uw perfecte product

Bent u op zoek naar een hoekkast op maat? Dankzij de combinatie van design en functionaliteit van Pickawood België kunt u gemakkelijk prachtige hoekmeubelen op maat plannen. Kies uit onze massieve houtsoorten zoals eiken, elzen of berken of uit onze andere hoogwaardige materialen. Uw op maat gemaakte meubelstuk is tegelijkertijd praktisch en veelzijdig en zal de door u gekozen woonruimte sieren en tegelijkertijd een schat aan opbergmogelijkheden bieden. Dankzij de hoekkast beschikt u over alle vakken waarin u uw boeken, maar ook fotoalbums of andere voorwerpen comfortabel kunt opbergen. Als een klassieke hoekkast te gewoon is voor u, vindt u een hoekboekenkast met treden misschien mooi? En zodat uw nieuwe mooie meubel op maat ook direct tegen de muur kan staan, maken wij op verzoek graag een uitsparing voor uw plint. Onze timmerlieden gebruiken uitsluitend hout uit duurzame bosbouw om uw meubel op maat te maken.

Is er iets waarmee rekening moet worden gehouden bij het plannen van de hoekkast?

Om uw twee open kasten met elkaar te verbinden tot een hoekkast, is het belangrijk dat de kasten in de hoek op dezelfde hoogte staan. U moet er ook rekening mee houden dat de breedte van de ene kast wordt verminderd met de diepte van de andere kast wanneer u de twee open kasten met elkaar verbindt.

Hoe diep moet een hoekkast voor boeken zijn?

Een standaard paperback boek heeft een diepte van 12 cm, een naslagwerk is meestal 17 cm diep en een DIN A4 boek is 21 cm diep. Wij van Pickawood België raden u aan de open kast voor boeken 2 cm dieper te configureren. Als u uw kast wilt configureren met een achterwand of deuren, raden wij u aan uw kast in elk geval 2 cm dieper te plannen.

Wanneer moet een hoekkast op maat aan de muur worden bevestigd?

Wij raden u aan uw hoekkast altijd aan de muur te bevestigen. Wij voegen de bijpassende kantelbeugels bij uw bestelling.

Welke houtsoorten zijn bijzonder veerkrachtig?

Zowel onze massieve houtsoorten als ons multiplex zijn bijzonder veerkrachtige materialen en daarom bijzonder geschikt voor uw op maat gemaakte hoekkast.

Kost het Pickawood België inrichtingsadvies iets?

Nee, onze advies- en planningsdienst is voor u gratis. U kunt ons per e-mail, telefoon of via ons contactformulier bereiken. Wij bieden individueel advies van onze gespecialiseerde meubeladviseurs van maandag tot en met vrijdag en van 9.00 tot 18.00 uur. Daarnaast kunt u natuurlijk ook een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek in onze showroom, mocht u ons in Hamburg willen bezoeken.

Kan een hoekkast ook worden gepland met laden en deuren?

Zoals bij elke andere open kast kunt u ook voor de vakken van uw hoekkasten laden, deuren of vouwdeuren plannen. Als u uw meubels wilt voorzien van volledige deuren, kunt u ook een hoekkast op maat plannen.

Welke kleuren worden het vaakst gekozen voor hoekkasten?

Onze klanten bestellen hoekkasten meestal in het wit. Daarom bieden wij verschillende witte coatings en lakken aan.

Is het mogelijk om een hoekkast in een hoek te plannen?

De typische constructie van een hoekkast is die waarbij beide zijden van de kast in de hoek lopen. Aangezien Pickawood België elke kast op maat maakt, is het ook mogelijk om kasten te plannen die verder reiken dan de hoek van de door u gekozen ruimte en langs de muren van uw kamer lopen. Onze gespecialiseerde meubeladviseurs zijn experts in interieurontwerp en helpen u graag bij uw planning.

Produceert Pickawood België ook dubbele hoekkasten in U-vorm?

Als u een kamer wilt plannen met twee hoekkasten of een gekoppelde kast in U-vorm, neem dan contact op met onze gespecialiseerde meubeladviseurs. Zij ondersteunen u graag bij uw individuele planning. Desgewenst kunt u ons ook een schets van uw ontwerpidee sturen.

Vragen? Neem contact met ons op.