category header background

Op maat gemaakte uitschuifbare tafels

Ontdek onze uitschuifbare tafelmodellen op maat en pas ze aan volgens jouw ideeën.

ic_service_woodsample

Handgemaakt van
5 massieve houtsoorten

ic_category_table

Tot 1 m
uitschuifbaar

"We bieden twee handgemaakte uitschuifbare tafelmodellen die kunnen worden gepland tot een lengte van 240 cm plus 100 cm verlenging met een zeer geavanceerde oplossing."

tim-round

Tim Ehling
Oprichter

Verfijnde uitschuifbare tafels op maat

Bordeaux

Een verfijnde, mooie tafel, handgemaakt van hoogwaardig massief hout, die gemakkelijk kan worden uitgebreid. Ontdek ons Bordeaux tafelmodel in vijf verschillende soorten massief hout.

Nice

Deze tafel is ook verkrijgbaar in vijf verschillende soorten massief hout. De productie is traditioneel vakmanschap en wordt uitgevoerd door geselecteerde partnerbedrijven. Ontdek ons Nice tafelmodel.

Uitschuifbare tafels van Pickawood België

Perfect in elk detail

Onze uitschuifbare tafelmodellen zijn technische meesterwerken. Je kunt kiezen voor één of twee verlengbladen (zie video) en de tafel tot 100 cm verlengen. De tafel is eenvoudig uit te schuiven, omdat de tafel geïntegreerde meubelwielen heeft die verborgen zijn in de tafelpoten. Onze uitschuifbare tafelmodellen kunnen in verschillende soorten massief hout worden gepland. Beide tafelmodellen hebben rechte tafelpoten en een rechte tafelrand. De maximale tafellengte is 240 cm plus verlenging (tot 100 cm).

Verdere diensten

Upload een schets
Upload een schets

Upload een afbeelding van uw ontwerpidee en ontvang een gratis offerte

Verzending
Verzending

Efficiënte levering in heel Europa

Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen

Betaling
Betaling

Veilige betalingsmogelijkheden zoals Paypal, AmazonPay, Creditcard en meer.

Speciale verzoeken
Speciale verzoeken

Wij bieden oplossingen op maat voor (bijna) elk verzoek

Meet + Pas garantie
Meet + Pas garantie

Elke bestelling is beveiligd tegen meetfouten.

Word lid van onze klantengalerij

Beste beoordelingen - verfijnde meubels

Bij Pickawood België optimaliseren we voortdurend ons klantenadvies en onze productie. Het resultaat zijn prachtige meubelstukken van hoge kwaliteit en meer dan 35.000 klanten. We helpen je graag wanneer je maar wilt.

Ontdek meer tafels

De perfecte uitschuifbare tafel - bestel je materpiece online

De op maat gemaakte tafels van Pickawood België zijn meesterwerken van vakmanschap. Het uitschuifbare tafelblad van de backdrop tafel heeft een handgreep voor een gebruiksvriendelijke bediening en daarnaast zijn de twee tafelpoten aan de uitschuifbare kant voorzien van verzonken meubelwielen voor het in- en uitschuiven van de tafel. Om te voorkomen dat het tafelblad krom trekt door het uitzetten en krimpen van het hout, heeft de uitschuifbare optie ook geïntegreerde braamstrips.
Dankzij het schuifmechanisme kan je de tafel in drie stappen uitschuiven: In de eerste stap worden de tafelpoten van het tafelblad getrokken met de verzonken meubelwielen. In de volgende stap wordt het verlengstuk van je tafel met behulp van de handgreep uit het geïntegreerde frame getild en uitgeklapt. Tot slot worden de tafelpoten naar de tafel geschoven, zodat de tafel en het verlengstuk één verlengd tafelblad vormen.
Veel klanten willen graag de mogelijkheid hebben om hun tafel naar wens uit te schuiven, zodat ze met meerdere mensen aan tafel kunnen zitten. Op verzoek kunnen we daarom een uitschuifbare optie integreren in onze tafelmodellen Bordeaux en Nice. Onze deskundige inrichtingsadviseurs helpen je graag bij het plannen van je uitschuifbare tafel.

Hoe ver kan de tafel worden uitgeschoven?

Je hebt de keuze tussen één of twee verlengbladen die, afhankelijk van de tafellengte, kunnen worden gekozen in de afmetingen 35 cm, 50 cm, 60 cm, 80 cm of 100 cm. De maximale uitschuiflengte is dus 100 cm en kan worden bereikt met één tafelblad of twee á 50 cm.

Hoe werkt het verlengmechanisme?

Onze uittrektafels hebben een zogenaamde vlinderuittrek. Dit betekent dat de ingeklapte tafelbladen in de tafel verborgen zijn en naar de zijkant kunnen worden uitgeklapt.

Van welke houtsoorten kan ik de tafel bestellen?

We bieden de volgende vijf soorten massief hout voor onze uitschuifbare tafels: beuken, eiken, elzen, beuken kernhout en essen. Deze kunnen worden gekozen in naturel of wit geolied en met blanke lak. We bieden ook andere houtsoorten voor onze andere tafels op maat.

Zijn er ook tafels met verlengbladen?

We bieden 29 tafelmodellen waarbij je kunt kiezen voor opzetbare tafelbladen.

Welke andere producten biedt Pickawood België aan?

Pickawood België is sinds 2012 gespecialiseerd in meubels op maat. Ons assortiment omvat boekenkasten, garderobekasten en ladekasten.

Is de uitschuifbare tafel ook geschikt als eettafel?

Natuurlijk kun je onze uitschuifbare tafels ook als eettafel gebruiken. Vooral als je meer zitplaatsen wilt voor familiefeesten of verjaardagen, is een uitschuifbare eettafel hier perfect voor.

Vragen? Neem contact met ons op.