Boek consultatie afspraak

Ons competente inrichtingsadvies geeft je graag gratis en vrijblijvend advies bij het plannen van jouw individuele meubelstuk.
Je kunt ons telefonisch bereiken op +32 78 485 662. Ons inrichtingsadvies is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur. Je kunt ons ook een e-mail sturen op [email protected].

Verdere opties

Onze 3D-meetservice

Heb je oneffenheden in je vloer of muren? Je bent van harte welkom om bij ons een meting op locatie te boeken. Een externe dienstverlener meet je kamers ter plaatse op en wij maken vervolgens een gratis plan.
Boek een meting op locatie voor 129,00 €, elke extra gemeten kamer kost 89,00 €. Een externe dienstverlener meet je kamers op en geeft de meetgegevens door aan ons inrichtingsadviesbureau. Met behulp van de gegevens maken we gratis een plan precies volgens jouw wensen. Bij een bestelwaarde van € 1.500 of meer worden de kosten van de opmeting verrekend met de aankoopprijs.

Individuele speciale verzoeken

De configurators vormen het hart van ons bedrijf. Hiermee kun je je persoonlijke meubelstuk tot op de centimeter nauwkeurig configureren. Daarnaast kunnen we een groot aantal speciale wensen individueel voor je uitvoeren; onze inrichtingsadviesdienst helpt je graag bij de uitvoering.

Vragen? Neem contact met ons op.