category header background

Aangepaste halkasten

Ontwerp uw persoonlijke halkast met de exacte opbergruimte die u nodig hebt.

ic_service_delivery

Gratis levering
naar uw plaats

ic_service_woodsample

Hoogwaardige
materialen

"Krijg opbergruimte en een stijlvolle blikvanger tegelijk met een halkast op maat. Met de kastconfigurator plant u uw nieuwe gangkast binnen enkele minuten."

tim-round

Tim Ehling
Oprichter

Geniet van prachtige halkast ontwerpen

Word lid van onze galerij van opslagruimte klanten

Beste beoordelingen van onze klanten

Wij waarderen elke beoordeling van onze meer dan 35.000 klanten. U kunt altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag en horen graag van u.

Verdere diensten

Upload een schets
Upload een schets

Upload een afbeelding van uw ontwerpidee en ontvang een gratis offerte

Verzending
Verzending

Efficiënte levering in heel Europa

Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen

Betaling
Betaling

Veilige betalingsmogelijkheden zoals Paypal, AmazonPay, Creditcard en meer.

Speciale verzoeken
Speciale verzoeken

Wij bieden oplossingen op maat voor (bijna) elk verzoek

Meet + Pas garantie
Meet + Pas garantie

Elke bestelling is beveiligd tegen meetfouten.

Halkasten op maat

Bij Pickawood België kunt u niet alleen halopbergers op maat plannen. We hebben ook open kasten, dressoirs en tafels in ons assortiment. De focus ligt altijd op maatwerk. U kunt echter ook gebruik maken van de bestaande ontwerpen van onze collega's van de inrichtingsafdeling. Neemt u gerust contact met ons op, wij helpen u graag met uw meubelplanning en bestelling.

Een blikvanger voor uw hal

Ontwerp uw halkasten

Stel de afmetingen in

In een paar eenvoudige stappen kunt u de exacte afmetingen van uw nieuwe gangkast instellen.

Ontwerp interieur

Afhankelijk van hoeveel ruimte u nodig hebt voor jassen en andere zaken, kunt u compartimenten met kledingstangen plannen en het interieur verder inrichten.

Bestel online

Zodra u uw nieuwe garderobe heeft besteld met onze beveiligde checkout, houden wij u op de hoogte van de actuele orderstatus.

Populaire halkasten ontwerpen

Ontdek uw nieuwe kasten

Halkasten op maat - creëer een unieke blikvanger

Een kast op maat in de gang ziet er niet alleen chic uit, maar biedt ook veel ruimte voor alledaagse spullen. Zo kunt u gemakkelijk dingen die niet bijzonder decoratief zijn achter fronten verbergen. Het is aan u of u de gangkast smal of breed plant, met de eenvoudige online configurator staan alle opties voor u open. De kast op maat kan ook prachtig gebruikt worden als schoenenkast. Plan de vakken in het onderste gedeelte van uw kast dienovereenkomstig. Schoenen hebben ongeveer 15 cm ruimte nodig in de hoogte en 10 cm in de breedte. Laarzen daarentegen hebben ongeveer 40 cm ruimte in de hoogte en 10 cm in de breedte nodig. Als u eerst wat inspiratie wilt opdoen voor uw garderobe met spiegel, kunnen wij u ons tijdschrift aanbevelen. Daarin vindt u veel foto's en veel informatie over onze meubels op maat. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onze gratis adviesservice en gratis advies krijgen.

Hoe kan ik een halkast met verschillende hoogtes (L-vorm) ontwerpen zoals op de omslagfoto?

Zodra u de maximale hoogte van de gangopslag en het aantal kolommen hebt bepaald, kunt u de hoogte individueel aanpassen door op de kolompijl te klikken. Houd daarbij de muisknop ingedrukt. Als u de gangberging plant op een apparaat met aanraakfunctionaliteit, kunt u de hoogte gemakkelijk aanpassen met uw vinger.

Hoeveel kledingstukken moet een halkast kunnen herbergen?

Dat hangt helemaal af van het beoogde gebruik. Als u een groot gezin hebt, hebt u meer ruimte en dus meer kledingroosters nodig. Als een ruwe indicatie: hangende jassen hebben een hoogte van 115 cm nodig (aanbevolen plankhoogte) en een diepte van 60 cm. Een lange jas daarentegen heeft een plankhoogte van ongeveer 160 cm nodig.

Kan een Pickawood België kapstok gebruikt worden als bank?

Dit is in principe mogelijk. U moet er wel voor zorgen dat de openingen in het als zitplaats te gebruiken gedeelte zo smal mogelijk zijn (idealiter minder dan 40 cm per opening), zodat het gewicht goed verdeeld kan worden. U kunt bij ons ook een massief houten afdekplaat voor de zitting bestellen.

Kan ik mijn halkast zonder handgrepen bestellen?

Voor grote deuren en laden raden wij een push-to-open oplossing af, omdat deze moeilijk te openen zijn. Wij gaan graag in individuele gevallen na of een dergelijke oplossing toch zinvol kan zijn.

Hoe lang duurt het om de hal opslag te ontvangen?

De levertijd hangt af van het gekozen materiaal, het product en het land van levering. U vindt de respectievelijke levertijd in de configurator en het winkelmandje.

Welke interieurstukken kan ik toevoegen aan mijn garderobe met kapstok?

In de 6e stap van de configurator vindt u de volledige selectie interieuruitrustingen. Daar vindt u extra's zoals LED-verlichting of binnenladen. Vooral bij grote kledingkasten is het handig om de kledingkast met een kledinglift te bereiken. Ook dit kunt u selecteren onder het item "Binneninrichting".

Kan een kast ook zonder achterwand worden besteld?

In onze kastconfigurator heeft elke kast vanwege de stabilisatie een achterwand. Op verzoek bekijkt ons inrichtingsadvies graag of een kastproductie zonder rugpaneel mogelijk is.

Kost het inrichtingsadvies van Pickawood België iets?

Nee, onze advies- en planningsdienst is voor u gratis.

Vragen? Neem contact met ons op.