Boek 3D meting

Boek een 3D meting voor € 129,00 en bespaar jezelf het meten. Elke extra opgemeten kamer kost € 89,00 per stuk. Een externe dienstverlener meet je kamers op en geeft de meetgegevens door aan ons inrichtingsadviesbureau. Bij een bestelwaarde van € 1.500 of meer worden de kosten van de meting verrekend met de aankoopprijs. Met behulp van de gegevens maken we gratis een plan precies volgens jouw wensen.
Houd er rekening mee dat we onze klantenservice via telefoon en video momenteel alleen in het Duits, Frans of Engels aanbieden.

3D-meting

Laat een tot op de millimeter nauwkeurige meting maken voor slechts € 129,00.

Meting ter plaatse: Verdere ruimte

Voor € 89,00 kun je een extra kamer laten opmeten.

Veelgestelde vragen

1. Wanneer is een enquête de moeite waard?

We raden aan om vooral bij grotere meubels te meten. Vooral als het een oud gebouw is waar de vloer en de muren enigszins scheef kunnen zijn. Neem contact met ons op en we zullen per geval bekijken of een meting zinvol is.

2. Krijg ik ter plaatse advies?

Er is geen persoonlijk advies ter plaatse, omdat medewerkers van een extern bedrijf de metingen voor ons uitvoeren. Het overleg vindt plaats via e-mail, telefoon, videotelefonie of in ons planningskantoor in Hamburg.

3. Moet de kamer leeg zijn?

Het vloeroppervlak moet ten minste vrij toegankelijk zijn. Het is vooral belangrijk dat er na de meting geen structurele veranderingen worden aangebracht, zoals het leggen van een nieuwe vloer.

4. Hoe kan ik mijn ruimte zelf opmeten?

Correct meten is eenvoudig met een beetje oefening. We hebben handige tips verzameld om je te helpen bij het meten.

Vragen? Neem contact met ons op.