category header background

Aangepaste huishoudkasten

Ontwerp je eigen slimme opbergruimte voor alledaagse voorwerpen of ontdek kant-en-klare ontwerpen.

ic_service_delivery

Gratis levering
naar uw plaats

ic_service_ruler

op maat
huishoudkasten

"Creëer de perfecte opbergruimte voor uw huishoudelijke artikelen en maak van de bezemkast het hoogtepunt. Plan uw persoonlijke huishoudkast in slechts enkele stappen."

tim-round

Tim Ehling
Oprichter

Populaire huishoudkasten gemakkelijk aan te passen

Handige online planning

Hoe creëer je maximale opslagruimte

Definieer metingen

Plan eerst de buitenafmetingen van de nieuwe huishoudkast. Met schuifjes kunt u de afmetingen tot op de centimeter nauwkeurig bepalen.

Ontwerp interieur

Stofzuigers of strijkplanken hebben veel hoogte nodig. In de online configurator kunt u de hoogte van elk compartiment afzonderlijk instellen.

Opties kiezen

In de laatste stap kunt u rijen gaten kiezen voor maximale flexibiliteit of bijvoorbeeld een plintuitsparing.

Ontdek kastontwerpen

Verdere diensten

Upload een schets
Upload een schets

Upload een afbeelding van uw ontwerpidee en ontvang een gratis offerte

Verzending
Verzending

Efficiënte levering in heel Europa

Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen

Betaling
Betaling

Veilige betalingsmogelijkheden zoals Paypal, AmazonPay, Creditcard en meer.

Speciale verzoeken
Speciale verzoeken

Wij bieden oplossingen op maat voor (bijna) elk verzoek

Meet + Pas garantie
Meet + Pas garantie

Elke bestelling is beveiligd tegen meetfouten.

Kasten op maat

Elke afzonderlijke huishoudkast wordt door onze ervaren fabrikanten liefdevol op maat gemaakt, precies volgens uw specificaties. Naast multifunctionele kasten kunt u bij ons ook open kasten, tafels en dressoirs individueel op maat bestellen. Bij uw bestelling profiteert u van onze jarenlange ervaring in de meubelbouw. Wilt u zelf een indruk krijgen van de kwaliteit van de afwerking, dan kunt u gratis houtstalen bestellen. Ter inspiratie voegen wij ook ons populaire magazine bij uw bestelling. Heeft u vragen over onze producten, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Word lid van onze garderobe klantengalerij

Beste beoordelingen voor Pickawood België

Wij zijn er trots op dat onze op maat gemaakte meubelen regelmatig topcijfers krijgen. Wij vertrouwen op volledige transparantie en onafhankelijkheid via de beoordelingsportalen. Bekijk hier onze beoordelingen of bezoek direct de betreffende portalen.

Ontdek uw nieuwe kasten

Met een huishoudkast kunt u de dingen van alledag opbergen - online bestellen

Een huishoudkast hoeft zich niet te verstoppen voor edele kasten. De kasten zijn op maat gemaakt met dezelfde hoogwaardige en duurzame materialen als zijn grote broers. In uw planning kunt u verschillende hoogwaardige materialen combineren en elk compartiment aanpassen aan het voorwerp dat u wilt opbergen. U kunt ook interieurfuncties zoals LED-verlichting toevoegen aan de huishoudelijke kasten. U vindt deze opties in de laatste stap van de configurator. Wij geven u graag gratis advies over de optimale indeling van uw nieuwe huishoudkast op maat.

Waarmee moet rekening worden gehouden bij het meten?

Als u uw bezemkast in een nis of plafondhoog wilt plannen, houd er dan rekening mee dat voor de montage aan alle kanten (links, boven & rechts) 3 cm vrije ruimte nodig is. U kunt in de kastconfigurator bijpassende afdekstrips bestellen, die een breedte van ca. 2,5 cm hebben en zo de inbouwafstand bijna volledig verbergen.

Ik heb een huishoudkast nodig voor mijn wasruimte. Kan ik mijn wasmachine in de kast integreren?

In principe is dit geen probleem, maar het kan momenteel niet in de configurator worden getoond. Plan daarom gewoon de gewenste huishoudkast en voer uw speciale wens in het winkelmandje in. Een interieuradviseur neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Of stuur ons vooraf een bericht en wij plannen de kast samen met u.

Zijn er montage-instructies bij de bestelling inbegrepen?

Bij elke bestelling wordt een montagehandleiding meegeleverd. Als u de instructies niet kunt vinden, kunt u een digitale kopie downloaden of contact opnemen met onze serviceafdeling.

Moet ik me vastleggen op een bepaalde vakindeling?

Nee, u kunt rijen gaten selecteren in de laatste stap. Dit betekent dat u de indeling van de planken achteraf nog kunt wijzigen. Voor voldoende stabiliteit moeten sommige open kasten worden vastgezet.

Wat gebeurt er als ik na de montage besef dat ik toch meer planken nodig heb?

Als u een huishoudkast met rijen gaten heeft besteld, kunt u contact met ons opnemen en het gewenste aantal planken bijbestellen.

Welke betalingsmethoden zijn beschikbaar?

U kunt kiezen uit verschillende betaalmethoden bij het online kopen van meubels. Tot uw beschikking staan: Bankoverschrijving (vooruitbetaling met een korting tot 20 €), betaling in termijnen, AmazonPay, Paypal, creditcard.

Kost het Pickawood België inrichtingsadvies iets?

Nee, onze advies- en planningsdienst is gratis. U kunt contact met ons opnemen per telefoon, e-mail of via ons contactformulier.

Vragen? Neem contact met ons op.